Monday, March 26, 2012

25η Μαρτίου, παρελάσεις, Ασκούνης, μετανάστες, μέλλον

Ελάτε τώρα! Τόσα χρόνια εμείς οι αριστεροί λέμε πως πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις των μαθητών.
Ο Ασκούνης το σκέφτηκε καλά, είδε πως δεν υπάρχουν και λεφτά και τις κατάργησε.

Αντί να τον ευχαριστήσουμε κιόλας για αυτή την προοδευτική ιδέα του του φερόμαστε με τέτοιο τρόπο που δείχνει εμπάθεια. Ντροπή σας. Ο Ασκούνης είναι το μέλλον. Δεν βαρεθήκατε που από το 1821 παρελαύνετε συνεχώς;

Άσε που χάνουμε δυο μέρες παραγωγικές και πόσες ώρες χαμένες προετοιμασίας!
Άσε που οι αριστεροί του «ΣΥΡΙΖΑ» και η ΕΛΜΕ ήθελαν να δημιουργήσουν επεισόδια.
Άσε που δεν είχαμε διαθέσιμους Έλληνες αστυνομικούς για να φτιάξουμε κλοιό γύρω από τη μισή Καλλιθέα - αφού είχαν πάει Σύνταγμα.

Βέβαια υπήρχε μια σκέψη να φωνάξει Τούρκους αστυνομικούς χτες, όπως και Γερμανούς & Ιταλούς αστυνομικούς στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, αλλά υπάρχει χρόνος και για αυτό. Ο βασικός λόγος είναι βέβαια, για να μαθαίνουν τι γιορτάζουμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις των χωρών μας.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως Έλληνες γονείς και μαθητές δεν θα βρίσκουμε σε λίγο γιατί θα πάνε μετανάστες, αλλά και σε αυτό σκέφτηκαν λύση, θα βάζουν άνεργους ηθοποιούς στη θέση τους ή απλά ο Μπόμπολας θα φτιάξει μηχανικές κούκλες. Αυτές έχουν και άλλα πλεονεκτήματα πχ θα είναι ομοιόμορφες, δεν θα σκέφτονται, δεν θα χρειάζονται αστυνομικούς φύλακες και οπωσδήποτε θα στοιχίσουν «φθηνότερα».

Μετά από όλα αυτά δεν μπορώ παρά να πω παρά ένα μεγάλο ζήτω στον Ασκούνη! Δήμαρχε μας οδηγείς στο μέλλον.

LOL

No comments:

Post a Comment