Sunday, June 17, 2012

Παραμένει η Ελλάδα στο EURO;

Έστω και μετά την μεγαλειώδη νίκη μας εναντίον του κομμουνισμού εκτός έδρας ( Ρωσία - Ελλάδα = 0 - 1 ) η Ελλάδα μένει στο EURO υπό προϋποθέσεις.

Ως γνωστόν ο Τσίπρας, αν βγει, φτου φτου, θα υποχρεώσει τον Σάντος να διώξει τον ήρωα Καραγκούνη από την ομάδα, μιας και ο ήρωας Καραγκούνης αντιπροσωπεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ το παλιό, το φθαρμένο, το χτες.


Ήδη πλήρωσε τον διαιτητή ώστε να του δώσει κίτρινη κάρτα για να μην παίξει στο καθοριστικό παιχνίδι με την Γερμανία της Αγγέλας.


Φανταστείτε τι θα κάνει στην ισχυρή Ελλάδα του EURO, θα πληρώνει, άκουσον άκουσον, σε δραχμές τον Σάντος οπότε θα φύγει από την ομάδα.

Το κλίμα της δραχμής, που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, έδιωξε και δυο άλλους φανταστικούς προπονητές στο μπάσκετ ( Ομπράντοβιτς & Ίβκοβιτς) όπως θα διώξει και τους εφοπλιστές Αδριανόπουλους από τον Ολυμπιακό.
Ακούστε! Θέλει να τους φορολογήσει!!!
Φτάνει πια, όχι άλλο ΣΥΡΙΖΑ.
Διάλυσε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα διαλύσει και το μπάσκετ;
Θα διαλύσει και την Εθνική και τον Ολυμπιακό; Τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες ( ΑΕΚ, Πανιώνιο, Άρη, Ηρακλή κ.α. ) τους διέλυσε ήδη.

Τι θέλει πια; Κομμουνισμό και στο ποδόσφαιρο; Να αποφασίζουν οι ποδοσφαιριστές για το Πλάνο; Να φύγουν οι προπονητές; Ας μας πει. Πες τε μας κύριε ΣΥΡΙΖΑ τι πρεσβεύετε; ε; ε;ε;ε;ε;


ΕΞΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ EURO.
Post Edit History Τελευταία επεξεργασία από το μέλος konenas: 17-06-12 στις 10:36 Αιτία: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό ( όπως πάντα, φταίει για όλα )

No comments:

Post a Comment