Wednesday, October 3, 2012

Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης

Το βασικό πρόβλημα είναι πως η Ευρώπη δεν είναι κράτος ή ότι η πολιτική της είναι υπέρ των εταιριών και των πλουσίων σε βάρος των λαών;

Η ΟΝΕ δημιουργήθηκε με σκοπό την Ευρωπαϊκή ενοποίηση (ΗΠΕ) ή την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση;

Όταν ο Ντελόρ είχε μιλήσει για Ευρωπαϊκό υπουργείο οικονομικών κανείς από τους ισχυρούς δεν το ήθελε.
Το όνειρο των λαών για Ευρωπαϊκή ενοποίηση παίχτηκε στα χαρτιά. Κανείς δεν ήθελε να χάσει την δύναμή του. Στο δήθεν έπαιξαν πάλι ώστε να παραμυθιαστούμε και να περάσουν τα φορολογικά κόλπα των εταιριών για να μην πληρώνουν οι πλούσιοι τα κράτη.

Η μείωση της φορολογίας επιχειρήσεων και πλουσίων, η καθιέρωση ευέλικτων κανόνων με δήθεν σκοπό την ευρωπαϊκή ενοποίηση είχαν για σκοπό την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση. Όχι μια Ευρώπη των λαών, αλλά μια Ευρώπη του κεφαλαίου ίδια με τις ΗΠΑ.

Σιγά σιγά μας λένε το παραμύθι. Μας μιλάνε για υπουργείο οικονομικών και ΗΠΕ και αυτοί ετοιμάζουν τους οργανισμούς ESM/EFSF που θα είναι πάνω από τους ευρωπαϊκούς νόμους και τελικά οι πραγματικοί τύραννοι των λαών. Τύραννοι όχι μόνο του Ευρωπαϊκού νότου, αλλά ταγμένοι στην παγκόσμια ελίτ.

Σε κάθε χώρα βέβαια το τοπικό κατεστημένο, φαίνεται να ανταγωνίζεται την ΠΟΔ, αλλά αυτό το κάνει, ώστε να πάρει περισσότερα οφέλη.
Η Ελλάδα έπαιξε τον βασικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι έχοντας συγκεκριμένα άτομα σε υπεύθυνες θέσεις όλα αυτά τα χρόνια μιας και το τοπικό κατεστημένο είναι περισσότερο ξεπουλημένο από ότι σε άλλες χώρες.
Μην ξεχνάμε πως όλα αυτά γίνονται ώστε να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο σύστημα που δεν θα μπορεί κανείς να το αλλάξει.

No comments:

Post a Comment